SERVICEANMÄLAN

Välkommen till vår serviceanmälan. Tryck på den blå knappen längst ner så öppnas ett tomt mejl där du beskriver du vad du vill ha åtgärdat. Skicka mejlet för att skapa ett serviceärende hos vår fastighetsskötsel.

Här följer några exempel på vad du kan få hjälp med:

  • Droppande kran
  • Trasig kyl
  • Trasig lampa i trapphuset
  • Trasig tvättmaskin i tvättstugan

Fuktskador, vattenläckage eller vatten där det inte skall vara vatten, är akuta ärenden. Kontakta oss i så fall omgående! Mer information hittar du på sidan för akuta ärenden.

Om vattnet i handfat eller diskho rinner ner långsamt eller inte alls så skall du rensa vattenlåsen innan du kontaktar oss. Samma gäller dusch och badkar. Om du gjort en serviceanmälan och fastighetsservice på plats hos dig, ser att du inte rensat själv, så kommer du debiteras för vårt extra arbete. Att rensa vattenlåsen ingår i ditt underhållsansvar.

Om ditt ärende inte rör åtgärder i din lägenhet eller de gemensamma utrymmerna i ditt hus, tex frågor om din hyra eller övriga frågor, gå då till vår kontakta oss sida istället och välj det alternativ som passar bäst.

Du måste ange dina kontaktuppgifter, adress och lägenhetens objektsnummer när du kontaktar oss. Om du inte anger fullständiga uppgifter kan det dröja innan vi kontaktar dig. Objektsnumret hittar du på dina avier från oss eller på ditt hyreskontrakt. Det består av två siffror, bindesstreck och tre siffror (nn-nnn).

Arthur W. Johanson - LOGO