Kullegatan 10

Ny TV- och Internetleverantör

Det pågår för närvarande ett projekt för att byta leverantör av TV och Internet i Arthurs hus. Den nya leverantören heter Sappa och kommer ersätta Tele2 (Com Hem).

För dig som bor i ett hus där vi ännu inte har bytt så är det viktigt att hålla utkik efter brev från Sappa. Breven innehåller information och instruktioner om vad du behöver göra inför bytet. Har du kanaler utöver basutbudet hos Tele2? Då behöver du kontakta Sappa och beställa dina kanaler när det är dags. Detsamma gäller om du har Internet hos Tele2, då behöver du beställa ett nytt abonnemang från Sappa, för det du har hos Tele2 kommer sluta fungera när Sappa tar över leveransen till huset du bor i. Så håll extra utkik efter brev från Sappa och lappar från oss rörande bytet.

Har vi redan bytt leverantör i huset som du bor i behöver du inte göra något om du är nöjd med TV-kanalerna som ingår i basutbudet. Vill du ha tillgång till ytterligare kanaler? Eller behöver du ha ett Internetabonnemang? Då får du ta kontakt med Sappa och göra en beställning.

Besök Sappas hemsida (www.sappa.se) för att hitta mer information.